E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing. Je hebt al een database met klanten en deze wil je bereiken. Je wil meer traffic naar je website, meer verkoop, laagdrempelige communicatie en het verhogen van klanttevredenheid.

Een nieuwsbrief sturen naar je klanten, klinkt simpel. Maar wat is nu een goede onderwerpregel en welk type e-mail past bij jouw bedrijf?

Wat als je eigenlijk meer opens en clicks in e-mail kunt krijgen door een prachtig ontwerp en een uitgedachte opbouw? Op welke dag en welke tijd kun je het beste je e-mails versturen? Webnatic denkt graag met je mee. We kunnen samen met jou kijken naar je klantenbestand, testen welke call-to-actions de meeste clicks opleveren en mooie verfrissende designs maken.

Je wil natuurlijk je klanten blijven verrassen, nieuwe content aanbieden en leuke acties bedenken om hen te activeren.
Wij kunnen je direct ontzorgen door creatief mee te denken nieuwe e-mailcampagnes op te zetten. Meer weten? Neem gerust even contact op met ons!

E-mailmarketing

Emailmarketing is erg specifiek gericht op jouw bedrijf en jouw klanten. We adviseren daarom even contact op te nemen om te bespreken hoe we het beste jouw bedrijf kunnen helpen op het gebied van emailmarketing

 

Huisstijl

Of je nu alleen een nieuw logo, poster, brochure, visitekaartje of een compleet nieuwe huisstijl nodig hebt, wij ontwerpen dit met veel plezier voor je

Huisstijl

Lees meer over de mogelijkheden en kosten

Lees meer

Folders & Flyers

Breng je boodschap over op een professionele manier aan je doelgroep met een uniek ontwerp.

Folders & Flyers

Lees meer over de mogelijkheden en kosten

Lees meer

Websites

Een simpele website voor een klein budget of juist een uitgebreide op maat gemaakt website, geen probleem! Wij kunnen je helpen met allebei.

Websites

Lees meer over de mogelijkheden en kosten

Lees meer