Presentaties

Een succesvolle presentatie kan niet zonder een mooie, professionele vormgeving. Hoe goed en kundig je verhaal ook is, het oog wil ook wat! Blijf je luisteraars boeien met een indrukwekkende presentatie, vormgegeven in jouw huisstijl.

Wij kunnen je helpen met een visueel krachtige bedrijfspresentatie, investeringspitch, een verleidelijk intro filmpje of een heldere infographic in jouw huisstijl. Daarnaast kan Webnatic je ook ondersteunen met de structuur. Wij maken de presentaties vaak in Powerpoint, zodat u deze later zelf ook nog kunt aanpassen, maar in sommige gevallen is misschien een kort promotiefilmpje juist wat je zoekt. Heb je zelf ideeën, deel ze met ons, we brainstormen graag mee! 
Wat kost het om een Powerpoint presentatie te laten maken? Wij hanteren een een starttarief en een vanaf prijs per unieke slide. Vooraf bespreken we altijd graag waar je nu staat en hoeveel slides je ongeveer nodig zal hebben en maken op basis daarvan een heldere offerte. Heb je vragen neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

Presentatie

In jouw huisstijl

Vormgeving op basis van de inhoud

Alleen een template ook mogelijk

Prijs per unieke slide vanaf €45

Aangeleverd in Powerpoint en PDF

Starttarief

€ 225,-  

(ex. btw)

Huisstijl

Of je nu alleen een nieuw logo, poster, brochure, visitekaartje of een compleet nieuwe huisstijl nodig hebt, wij ontwerpen dit met veel plezier voor je

Huisstijl

Lees meer over de mogelijkheden en kosten

Lees meer

Folders & Flyers

Breng je boodschap over op een professionele manier aan je doelgroep met een uniek ontwerp.

Folders & Flyers

Lees meer over de mogelijkheden en kosten

Lees meer

Websites

Een simpele website voor een klein budget of juist een uitgebreide op maat gemaakt website, geen probleem! Wij kunnen je helpen met allebei.

Websites

Lees meer over de mogelijkheden en kosten

Lees meer