Websites

Websites heb je in allerlei soorten en maten. De mogelijkheden lijken eindeloos en de termen responsive, fluid, SEO, WordPress, CMS, HTML, CSS vliegen je om de oren. Maar vanaf nu hoef je je hier niet meer druk over te maken...

Wij gebruiken deze termen dagelijks en weten ze op het juiste moment toe te passen. Webnatic bouwt net zo graag een basic website als een uitgebreide applicatie. Afhankelijk van jouw behoeften adviseren we jou welk soort techniek en website het beste bij jou en je bedrijf past. Wil je graag een Blogsite of een webshop? Of misschien wel een online community? Wij ontwerpen en ontwikkelen deze allemaal graag voor je.

Wij houden zelf van heldere afspraken en inzichtelijke prijzen. De kosten van een website zijn echter toch wat lastig te benoemen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden en behoeften zijn. Je kunt je voorstellen dat een one-page website op basis van een template wat goedkoper is dan een website met 16 verschillende pagina's en een op maat gemaakte website nog meer tijd zal kosten.

Omdat een groot deel van onze klanten op zoek is naar een representatief online visitekaartje hebben we daar wel een speciaal pakket voor kunnen samenstellen. Voor veel starters zal dit al ruim voldoende mogelijkheden bieden!

Heb je meer pagina's nodig of heb je een specifieke wens, neem dan gewoon even contact met ons op dan kunnen we aan de hand van die informatie een kosteninschatting maken. Heb je al een developer? Dan kunnen wij ook alleen ondersteunen met het ontwerp of het projectmanagement.

Heb je ook nog een logo, visitekaartje, briefpapier en een handtekening voor je mail nodig? Combineer dan Webstart met ons Huisstijl pakket en ontvang €95,-  korting op je totaalprijs

Webstart

Homepagina inclusief slider, korte introductie, klantervaringen

Pagina met de services van jouw bedrijf

Blogpagina met een eenvoudig CMS

Social share opties

Pagina over je bedrijf/ Over jou

Contactpagina met locatie op Google Maps

Een design in jouw huisstijl op basis van ons eigen template

Aangeleverde teksten geheel ingevoerd

Al een website vanaf

€ 795

Huisstijl

Of je nu alleen een nieuw logo, poster, brochure, visitekaartje of een compleet nieuwe huisstijl nodig hebt, wij ontwerpen dit met veel plezier voor je

Huisstijl

Lees meer over de mogelijkheden en kosten

Lees meer

Presentaties

Moe van dat geknutsel in Powerpoint? Webnatic is ervaren in het ontwerpen van professionele presentaties voor een verpletterende indruk!

Presentaties

Lees meer over de mogelijkheden en kosten

Lees meer

Visitekaartjes

Een strak visitekaartje met een uniek design in jouw huisstijl. Zorg dat ze zich jou en je bedrijf herinneren!

Visitekaartjes

Lees meer over de mogelijkheden en kosten

Lees meer